Gabriella Fisher

Az ÍRÓRÓL pár szót az érdeklődők kedvéért. 
                            Azaz ismerj meg engem, Ellát. :)

Sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mi számít fontosnak azok számára, akik bekukkantanak ide. Mik azok az információk, amik érdekelhetik az olvasóközönséget. Mivel nem tudok minden egyes embernek megfelelni e tekintetben (sem), ezért igyekszem azokat összefoglalni, ami adott esetben engem érdekelne a kedvelt írómmal kapcsolatban. Remélem, aki ezt olvassa hasonló érzésekkel fordul hozzám.

ISKOLA
Sosem tudtam eldönteni, hogy mi érdekel igazán - és ez tükröződik az iskolák változatosságában nálam. Elsőként említeném az általános iskolámat, amiről annyit érdemes tudni, hogy ének tagozaton végeztem el. Itt nőtt igazán szívemhez a zene, ami nélkül azóta sem tudok mozdulni. Kell egy-két kellemesebb dallam, hogy jobban induljon a nap. Ennek hatására kezdtem el énekelni és gitározni, amit bár mostanság elhanyagolok, igyekszem időt szakítani rá. Legmeghatározóbb ihletadóm a zene, ezt a történetet is egy zeneszám hatására kezdtem el írni. Ennek a címe Smooth Criminal - ahogyan már a cím is utal rá, előadója pedig Michael Jackson. EZUTÁN kerültem át gimnáziumba, ahol angol szakon folytattam a tanulmányaimat. A célomat sikerült elérnem, hiszen sikerült szereznem egy angol nyelvvizsgát. Az itt töltött évek szép emlékként maradnak meg az emlékezetemben, akárcsak az angol órák - amiben bőven volt részem -, akár a gólyabál, ahol az egész iskola előtt énekeltem el a 220 felett című számot. Megismerkedtem és megszerettem az irodalmat, ami általános iskolában még első számú ellenségem volt. Azóta is békés, kiegyensúlyozott kapcsolatot ápolunk. Érdemes volt ezt az iskolát (s ezen szakát) választani. Az érettségit idén kitűnőre írtam, ami végül lehetővé tette, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemre nyerjek felvételt. Így lyukadtunk ki végül a gazdaságnál. :)

ÉRDEKLŐDÉSI KÖR
Ahogyan már fentebb említettem, érdekel a zene. Régebben kötelező jelleggel furulyáztam, majd önszántamból autodidakta módon gitározni tanultam. Az énekkar gondoskodott arról, hogy megszeressem az éneklést, s ezzel teljessé vált a kép. A legnagyobb hobbim mostanság az olvasás. Mivel én semmit sem tudok szó nélkül hagyni, a Secret Prints nevezetű blogmagazinomban egy-egy elolvasott könyv után kisebb bejegyzéseket firkantok - érdemes benézni. Emellett vezetem a Szerencsekerék nevezetű regény blogját, amit Stephanie Pfeiffer-rel, az egyik legjobb barátnőmmel alkottam. Jelenleg három befejezett regénnyel rendelkezem, és két félig megírttal. Minden az Álmok földjén című regénnyel kezdődött, ami végül elvezetett a Phantom of the hearts-ig. Ezután következett a Szerencsekerék & Budapest utcáin páros, amit más-más írótársammal kezdtem írni. Önálló vállalkozásként kezdtem bele a Secret Diary című kisregénybe, aminek az írása végül abbamaradt. Helyette itt az új őrület. *.*

LEGALAPVETŐBB ADATOK
Bár a legalapvetőbbek, sok esetben elhanyagolható adatokról beszélünk. Szerintem közületeket senkit nem érdekel, de 1995-ös születésű vagyok, azaz még egy jó ideig 18 éves. A lakhelyem Budapest, ezen belül a város déli részén élek, a pesti oldalon. Sajnos ez a kerület a kertvároshoz tartozik, de legnagyobb reményeim szerint belátható időn belül a belváros fog otthonomul szolgálni. Jelenleg a Corvinus hallgatója vagyok/leszek, hogyha fogalmazhatok így. Legelőnyösebb tulajdonságom, hogy szorgalmas és lelkiismeretes vagyok. Legrosszabb pedig, hogy kimondottan szeszélyes, ami azt jelenti, hogy nálam mindent a hangulat szab meg. Nem szoktam ezzel a barátaim terhére lenni, vagyis eddig még nem panaszkodtak. ;) Talán valakinek fontos lehet, ezért elérhettek a facebook-on és e-mailen egyaránt.


E-mail: gabriellafisher@citromail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése